Ny Blaupunkt Smörgåsgrill Visa större

Blaupunkt Smörgåsgrill

B.P. Smörgåsgrill

Ny produkt

Mer information

Blaupunkt SMP311 Smörgåsgrill garanterar att dina mackor är perfekt tillagade. Vad mer är, värmeplattor belagda med en non-stick-beläggning utan PFOA (perfluoroktansyra) kommer att ge dem en triangulär form som tilltalar barn särskilt och kommer att säkerställa att toasten inte bränner. Med hjälp av SMP311 kan du förbereda upp till 4 triangulära smörgåsar samtidigt.

En effektiv uppvärmningsmekanism garanterar jämn rostning. En automatisk termostat säkerställer att rostningstemperaturen bibehålls för att säkerställa att smörgåsarna är krispiga på utsidan och tillräckligt mjuka på insidan.

SMP311-höljet är ordentligt isolerat och värms inte upp under drift. För att uppnå bästa rostningsresultat och för användarens säkerhet är det under drift möjligt att stänga enheten med en klämma placerad på handtaget. Indikatorlamporna indikerar tydligt om brödrosten har nått den optimala temperaturen för att tillverka de perfekta smörgåsarna.

SMP311 är en klassisk design. Det vita huset och den minimalistiska designen på enheten kommer att göra denna smörgåstillverkare ett perfekt komplement till interiören i alla kök. Dessutom är enheten mycket lätt att rengöra och underhålla, vilket säkert kommer att uppskattas av varje hemmafru.

SPECIFIKATIONER:
Skötsel av 4 triangulära smörgåsar (2 skivor)
Kokplattor belagda med en non-stick beläggning
Hög kvalitet, säker för icke-stickbeläggning utan hälsa utan PFOA
Automatisk temperaturreglering
Kontrollampor som anger enhetens driftsstatus
Täcklåsklämma
Strömförsörjning: 220-240 V ~ 50/60 Hz, effekt: 750 W
Mått: 22,5 x 21,5 x 7,8 cm
Vikt: 0,95 kg

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Blaupunkt Smörgåsgrill

Blaupunkt Smörgåsgrill