Onkyo Hörlur Iron Maiden

Onkyo Iron Maiden

Ny produkt

Lägg till i önskelistan

Klarna
Klarna

Mer information

Onkyo Iron Maiden Ed-Ph0n3s
Exklusiv hörlur utvecklad av Steve Harris i Iron Maiden.

Onkyo Iron Maiden Ed-Ph0n3s är den perfekta hörluren för alla hårdrockfans i allmänhet och för alla Iron Maiden-fans i synnerhet. Tack vare ett unikt samarbete mellan den japanska elektronikjätten Onkyo och hårdrocksbandet Iron Maiden har man lyckats göra en ikonisk hörlur som är utrustad med finjusterade 40 mm element och färgstark design med bandets maskot Eddie the Head!

- Exklusiva Iron Maiden-lurar från Onkyo- 40 mm titanium element
- Separata kammare för tajtare basåtergivning
- Aluminiumchassi med vikbara kåpor

Headbanga med stil
Nu kan du äntligen lyssna på klassiker som Fear Of The Dark och The Number Of The Beast med matchande hörlurar. Samarbetet mellan Onkyo och det nyutvecklade bolaget Iron Maiden Audio har resulterat i lurarna Ed-Ph0n3s där bandets bassist, Steve Harris, har varit med i utvecklingen och både finjusterat samt använt hörlurarna när man mixat Iron Maidens senaste studioalbum The Book of Souls.

Titanium-element
Ed-Ph0n3s drivs med 40 mm titanium-element som sitter inkapslade i ett solitt aluminium-chassi. Elementen är tillverkade för att återge ett bredare frekvensomfång och ger mer kropp och energi i ljudet när man vill rocka loss ordentligt.

Tung bas
De flesta erfarna hörlursentusiasterna instämmer att en bra basåtergivning ska bestå av kvalitet och inte kvantitet. Ed-Ph0n3s har hittat en bra dynamisk balans där man jobbar med separata bas-kammare som sitter bakom elementen och kontrollerar resonans och basåtergivning oavsett vilken volym man väljer att lyssna på.

Komfort
De mjuka läderbeklädda öron-kåporna är tillverkade för att sitta mjukt och bekvämt även under längre lyssningsperioder,  och kan även vikas för att ta mindre plats när man är på resande fot. Den justerbara huvudbygeln är även den behandlad i ett mjukt material när man vill slappna av till sin favoritmusik.

Specifikationer
Tillverkare:
Onkyo

Modell:
Iron Maiden Ed-Ph0n3s

Typ:
Sluten

Frekvensomfång:
10 - 27.000 Hz

Impedans:
32 Ohm

Känslighet:
105 dB

Kontakt:
3.5 mm

Kabellängd:
160 cm

Tillbehör:
6.5 mm adapter

Vikt:
0.24 Kg

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Onkyo Hörlur Iron Maiden

Onkyo Hörlur Iron Maiden